17 april 2024

Infrarood cabine

Al geruime tijd was ik op zoek naar de perfecte infrarood sauna. Bij Bodyfit.nl vond ik deze!

Infrarood cabine goed voor mijn lichaam

Omdat ik lichamelijk zwaar werk doe, heb ik vaak last van mijn rug. Als ik dan even een half uurtje in een infrarood cabine zit, gaat deze pijn weg. Het is dus goed voor mijn lichaam.

Thuis genieten en ontspannen

Het is natuurlijk een duur grapje om steeds naar een sauna te gaan om even een half uurtje te ontspannen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een infrarood cabine voor thuis. Op internet had ik er al verschillende gezien, maar dat waren meestal kortgolf cabines en ik wilde juist een langegolf cabine. Een langegolf cabine zorgt er voor dat de golven dieper in mijn lichaam gaan. Ze bereiken dus een groter deel van mijn lichaam en dat is voor mijn rugklachten echt perfect. Deze cabine vond ik dus op de site van Bodyfit.nl.

Bestellen

Nadat ik de cabine aan mijn vrouw had laten zien, was ook zij overtuigd. De volgende dag zijn wij naar Bobyfit toe gegaan en daar konden wij de cabine in het echt bekijken. We hebben met een medewerker gesproken en wij konden zelfs nog een en ander aanpassen, zodat de cabine perfect bij ons paste. Wij hebben deze gelijk besteld en al snel werd deze geleverd. De cabine werd vakkundig gemonteerd en daarna kon ik gaan genieten en ontspannen in mijn eigen cabine. Niet alleen ik geniet van de cabine, maar ook mijn vrouw zit regelmatig even in onze eigen infrarood cabine. Hij is dus niet alleen perfect voor mijn rug, maar ook ter ontspanning voor mijn vrouw is het een fijne cabine.

Dus ben jij op zoek naar een infrarood cabine, dan moet je zeker eens op de site van Bodyfit kijken of een bezoekje aan hun showroom brengen.